Groepsprogramma (zakelijk)

Ook voor het zakelijke segment zijn wij de perfecte partner! Door ons brede netwerk zijn we in staat om met u te komen tot een programma dat perfect aansluit op uw wensen, behoefte en budget. Bedrijfsuitjes, zakelijke evenementen, sociale programma’s tijdens congressen, en meetings behoren tot de mogelijkheden.

Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van dagjes of weekendjes uit in Westland (zie voor voorbeelden ons portfolio). De groepen lopen uiteen van studiereizen en bedrijfsuitjes tot een dag in Westland met een zakelijke klant of zelfs groepen van overheidsinstellingen. Centraal staat dat alle verwachtingen worden overtroffen tijdens de dag!

Dit kan betekenen dat wij voor de klant een speciaal uitje samenstellen waarbij allereerst een kwekerij naar keuze bezocht wordt. Vervolgens verkennen we de omgeving per Virto of in het gekste geval per helicopter. Tussendoor een geheel verzorgde lunch midden in een weiland, op het strand, bij een strandtent of zelfs in een kwekerij. Afsluitend lekker wat eten en drinken bij één van de vele restaurants of bars in Westland en omstreken.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Koen Hofstede
+31 6 50820366