PORTFOLIO

Onderstaand zijn een aantal voorbeelden te vinden van evenementen georganiseerd in samenwerking met Westland Experience. Wilt u met een grote groep of bedrijf Westland bezoeken neemt u dan vrijblijvend contact op.

EVENEMENTEN VOOR CONSUMENTEN

Dwars door de Kas!

Dwars door de Kas! een fietstocht en wandeltocht dwars door ongeveer 20 tot 25 Westlandse kassen. Gestart in 2013 met 100 deelnemers, in 2014 gegroeid naar 500 deelnemers en in 2015 naar ruim 750 deelnemers. Een fiets- en wandeltocht waaraan iedereen kan deelnemen. Meerdere startlocaties en meerdere routes. Meer informatie op www.dwarsdoordekas.nl.

Rondleidingen bij diverse kwekers

Rondleidingen bij diverse tuinbouwbedrijven met gasten uit de hele wereld.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

EUROSAI Internationale Rekenkamer

Organisatie van het sociale programma van de EUROSAI 2014 met als centraal thema duurzaamheid. EUROSAI is een congres dat eens per vier jaar wordt georganiseerd. In 2014 was Nederland gastland en kwamen 250 ministers en presidenten van 50 verschillende rekenkamers bijeen. Tijdens deze dag is er een bezoek gebracht aan Koppert Cress, Beekenkamp-Deliflor, TomatoWorld, en Koppert Biological Systems.

Bedrijfsuitje Volkers Wessels

Organisatie van bedrijfsuitje van Volkers Wessels. Gestart met een lunch bij een tomatenkwekerij Prominent R. van Koppen. Vervolgens verschillende teamactiviteiten uitgevoerd bij Boerderij dichtbij. Aansluitend een rondleiding gevolgd bij de kweker van de Honingtomaten (Looije tomaten).