Elementor #13

Westland Experience heeft als doelstelling de promotie van de unieke Westlandse regio.

Westland Experience is uitgegroeid tot een evenementenbureau dat haar klanten een volledig ontzorgd en ultieme ervaring bezorgd.  Ons brede netwerk in combinatie met flexibiliteit en service spelen daarin een grote rol.

U kunt bij ons terecht voor een enkele rondleiding in een kwekerij, maar ook voor een op maat gemaakt dagprogramma voor grote groepen (bedrijven en instellingen)

MAATWERK PROGRAMMA’S VOOR BEDRIJVEN OF GROTE GROEPEN
Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van geheel verzorgde dagjes of weekenden in Westland. De groepen lopen uiteen van studiereizen en bedrijfsuitjes tot een dag in Westland met een zakelijke klant of groepen van overheidsinstellingen (voor enkele voorbeelden verwijzen we u naar onze portfolio). In samenspraak met de klant verzorgen wij een programma dat perfect aansluit op de wensen, behoefte en het budget. We nemen u graag mee naar de Westlandse stranden en kwekerijen.

Belangrijk om te weten is dat voor Westland Experience niets te gek is! Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Centraal staat dat alle verwachtingen worden overtroffen tijdens de dag.

RONDLEIDINGEN CONSUMENTEN/PARTICULIEREN
Ook verzorgen wij losse rondleidingen bij onze partner kwekerijen. U kunt iedere dag van de week een rondleiding krijgen met het aantal personen naar keuze. Vanwege de warme contacten met partners kunnen wij tegen scherpe prijzen rondleidingen aanbieden. Op onze consumenten pagina kunt u een aanvraag indienen.

Neem gerust contact op voor de prijzen en de mogelijkheden.