Westland Experience heeft als doelstelling de promotie van de unieke Westlandse regio. Voorheen voornamelijk met fietstochten en losse rondleidingen bij Westlandse kwekerijen. Hedendaags is Westland Experience uitgegroeid tot een evenementenbureau waarbij alles mogelijk is. Ons brede netwerk in combinatie met flexibiliteit en service spelen daarin een grote rol.

MAATWERK PROGRAMMA’S
Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van geheel verzorgde dagjes of weekenden in Westland. De groepen lopen uiteen van studiereizen en bedrijfsuitjes tot een dag in Westland met een zakelijke klant of groepen van overheidsinstellingen (voor enkele voorbeelden verwijs ik u naar ons portfolio). In samenspraak met de klant verzorgen wij een programma dat perfect aansluit op de wensen, behoefte en het budget.

Belangrijk om te weten is dat voor Westland Experience niets te gek is! Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Centraal staat dat alle verwachtingen worden overtroffen tijdens de dag.

RONDLEIDINGEN
Ook verzorgen wij losse rondleidingen bij onze partner kwekerijen. U kunt iedere dag van de week een rondleiding krijgen met het aantal personen naar keuze. Vanwege de warme contacten met partners kunnen wij tegen scherpe prijzen rondleidingen aanbieden. Neem gerust contact op voor de prijzen en de mogelijkheden.